Miért kellene a nagyvállalatoknak is virtuális asszisztenseket alkalmazniuk?

No comments

Időközönként felmerül a kérdés, hogy a virtuális asszisztensek szolgáltatásai vajon a nagyvállalatok számára is előnyösek-e. Egy, már kiforrott vállalatnak érdemes mérlegelni a virtuális asszisztensekkel való együttműködést? Most ezt a kérdést járjuk körül.

A válasz egyértelműen igen! Íme néhány példa, hogy miért érdemes minden vezetőnek fontolóra venni a virtuális asszisztenssel való munkát:

 

  • Kiszámoltad / átgondoltad már, hogy naponta hány órát tölthet egy teljes munkaidős asszisztens érdemi munkával? A legtöbben az elvégzett feladatok után isznak egy kávét, írószert rendelnek, papírt és tonert cserélnek a másolóban stb. Nem beszélve a zavaró kollégákról, a privát telefonhívásokról, a közösségi oldalak böngészéséről az okostelefonokon, vagy egyszerűen csak a hosszú várakozásról, ha az illető egyeztetni szeretne a felettesével egy fontos megbeszélés után. Hidd el, ismerjük az irodai ügymenetet!
  • A projekteken dolgozó virtuális asszisztens mindig nagyon motivált, és együttműködik Veled. Célja nem a nyolc órás munkaidő eltöltése valamivel, hanem ügyfelei utasításainak végrehajtása a lehető legnagyobb hatékonysággal, és így a  sikeres projekt részévé válni!
  • A legtöbb esetben az ügyfelek heti 10 és 15 óra közötti időt igényelnek egy virtuális asszisztenstől, hogy ezzel kiváltsanak egy teljes munkaidős kollégát.
  • Az elfogadott számítások alapján a virtuális asszisztensre való váltással megtakaríthatod a megszokott munkaerőköltség 30-60%-át. Nem kell aggódnod a további járulékos költségeket miatt sem. Pénzt takarítasz meg, mert nem fizetsz szabadságot, betegállományt, bónuszokat stb. Ráadásul ennek a szolgáltatásnak az ellenértéke leírható költségként, így kevesebb adót is kell fizetned!
  • A statisztikák alapján egy munkavállaló kiválasztása és felvétele átlagosan 43 napig tart, míg egy virtuális asszisztenssel való szerződéskötés csak  3 napot vesz igénybe!
  • Ha valaki távmunkában dolgozik, akkor a munkából való távolléte átlagosan 3,7 nappal csökken.
  • Számos tanulmány kimutatta, hogy a távmunkában szinte mindenki produktívabb, mint a hagyományos munkakörnyezetben.
  • A virtuális asszisztens a csapatod része lesz, nem pedig a cégedé. És ez nagy különbség!

 

Lépj be ebbe a fantasztikus VA közösségbe!

INGYENES cikkek, oktatóanyagok és sok hasznos tipp vár Rád!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

KrisztinaMiért kellene a nagyvállalatoknak is virtuális asszisztenseket alkalmazniuk?

Related Posts

vállalkozni fogok

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 2. rész

Nemrégiben jelentkeztünk a cikkünk első felével amelyben elkezdtük átgondolni, hogy milyen konkrét lépésekkel tudod elkezdeni a saját Virtuális Asszisztens vállalkozásod felépítését. Mostani írásunk ennek a folytatása, amelyben szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány további dologra, amivel mindenképp fontos tisztában lenned! Az év elején megjelent cikkben segítettünk átgondolni, mivel is foglalkozz és kinek is dolgozz Virtuális Asszisztensként.

Virtuális Asszisztens interjú: Kovács Lilla

VA Tréning: Mióta dolgozol Virtuális Asszisztensként? Lilla: 2013-ban, Magyarországra költözésem után pár hónapig próbáltam munkát keresni.  Mivel bőségesen volt időm az állásinterjúk között,  így regisztráltam az akkori Elance és O-Desk platformokra. Ezek amolyan netes állásközvetítő oldalak voltak, és kezdetben én sem hittem, hogy sikerülhet ezt teljes munkaidős állássá tenni majd. Így kezdtem a VA pályafutásom

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok!

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 1. rész

Már jó ideje nem érzed magad jól a munkahelyeden és végre letisztult, hogy változtatnod kell. Úgy gondolod most vagy soha, mert végre egyértelműen érzed, hogy a mostani út számodra többé nem járható. Az év végi összegzés és az év eleji tervezgetés nagyon nagy lelkesedéssel töltött el de most, hogy már január vége felé járunk, ismét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.