Miért fontos, hogy az első munkatársad egy virtuális asszisztens legyen?

No comments

Az az igazság, hogy segítségre van szükséged. Valaki olyanra, aki a jobb kezed lehet, és aki abban tud támogatni, ami számodra a legfontosabb. Erre való a virtuális asszisztens, a legfontosabb társad. Ő lesz az, aki segít hatékonyan beosztani az idődet, ezzel lehetőséget biztosítva Neked, hogy a vállakozásoddal kapcsolatos fontosabb feladataidra összpontosíts.

Több ezer amerikai vállalkozó és cég dolgozik virtuális asszisztensekkel. Te miért ne tehetnéd?

A lényegesebb kérdésekkel foglalkozhatsz

A rutin hívások és emailek, közösségi média csatornák, utazásszervezés, ügyfélszolgálat, weboldal karbantartás vagy (blog) cikkek írása: ezek mind delegálható tevékenységek. Ha megtalálod a megfelelő segítőtársat, aki ezeket átvállalhatja tőled, akkor időt és energiát szabadíthatsz fel gondolkodásra és érdemi munkára.

Hatékonyabb lehetsz

Ha virtuális asszisztensel dolgozol együttt, akkor azáltal hatékonyabb leszel, ami kulcsfontosságú kérdés a sikeres vállalkozások számára. Mind tudjuk, hogy az idő pénz. Ezért fontos, hogy az adminisztratív feladatokat erre szakosodott emberek végezzék, ezzel növelve a termelékenységet.

Mindez egyszerű matematika

Mennyi a Te órabéred vállalkozóként? Tudod, hogy mennyi egy virtuális asszisztens órabére? Amennyiben az utóbbi az alacsonyabb (ami valószínű), akkor már azonnal látod, hogy mennyivel jobban jársz, ha a kiadod az időrabló feladatokat. Ráadásul, az erre szakosodott asszisztensek gyakran gyorsabban is végzik ezeket a számukra rutin feladatokat, így tehát a hatás többszörös!

Gyakorolhatod a delegálást, viszonylag kis kockázattal

A virtuális asszisztens maga is vállalkozó. Ha neki adod ki a munkát, akkor biztos lehetsz benne, hogy neki legalább annyira érdeke a siker, mint Neked. Szemben egy átlagos munkavállalóval a virtuális asszisztens jó eséllyel már többszörösen megállta a helyét azon a területen, amelyen belül feladatokat vállal, és magabiztosan kezd a munkába.

Ha kérdése van, azt bátran felteszi a megfelelő eredmény érdekében, és talán idővel javaslatokat is tud adni, hogy mit szervezhetnél ki, vagy mit csinálhatnál esetleg másképp. Sok vállalkozóval van kapcsolatban, sok mindent lát és tapasztal, így több mindenben lehet a segítségedre, mint hinnéd.

Ha pedig esetleg mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad, akkor viszonylag rövid határidővel befejezheted a vele való közös munkát, további kötelezettségek nélkül. Tehát eleve is több lehetőséget tartogat ez a fajta munkakapcsolat, mintha egy hagyományos értelemben vett alkalmazottad lenne, a fajlagos költség is kevesebb, valamint a váltás is könnyebb, ha szükség van rá!

Lépj be ebbe a fantasztikus VA közösségbe!

INGYENES cikkek, oktatóanyagok és sok hasznos tipp vár Rád!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

KrisztinaMiért fontos, hogy az első munkatársad egy virtuális asszisztens legyen?

Related Posts

vállalkozni fogok

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 2. rész

Nemrégiben jelentkeztünk a cikkünk első felével amelyben elkezdtük átgondolni, hogy milyen konkrét lépésekkel tudod elkezdeni a saját Virtuális Asszisztens vállalkozásod felépítését. Mostani írásunk ennek a folytatása, amelyben szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány további dologra, amivel mindenképp fontos tisztában lenned! Az év elején megjelent cikkben segítettünk átgondolni, mivel is foglalkozz és kinek is dolgozz Virtuális Asszisztensként.

Virtuális Asszisztens interjú: Kovács Lilla

VA Tréning: Mióta dolgozol Virtuális Asszisztensként? Lilla: 2013-ban, Magyarországra költözésem után pár hónapig próbáltam munkát keresni.  Mivel bőségesen volt időm az állásinterjúk között,  így regisztráltam az akkori Elance és O-Desk platformokra. Ezek amolyan netes állásközvetítő oldalak voltak, és kezdetben én sem hittem, hogy sikerülhet ezt teljes munkaidős állássá tenni majd. Így kezdtem a VA pályafutásom

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok!

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 1. rész

Már jó ideje nem érzed magad jól a munkahelyeden és végre letisztult, hogy változtatnod kell. Úgy gondolod most vagy soha, mert végre egyértelműen érzed, hogy a mostani út számodra többé nem járható. Az év végi összegzés és az év eleji tervezgetés nagyon nagy lelkesedéssel töltött el de most, hogy már január vége felé járunk, ismét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.