Már elérhető a második tanfolyamunk!

No comments

Örömmel jelentjük be, hogy hétfőtől elérhető a második, saját készítésű tanfolyamunk, melynek témája: A Szolgáltatási paletta felépítése és az érképzés technikái. Első tanfolyamunk, a Vállalkozás tervezési mini tanfolyam már január óta elérhető, és nagy örömünkre már sokan úgy döntöttetek, hogy megvásároljátok, és komolyan elkezditek a saját Virtuális Asszisztens vállalkozásotok felépítését. Ezen második tanfolyamunk – ahogy az már a címéből is kiderül – ennél kicsit specifikusabb.

Judit írása

 

A háttér

Első tanfolyamunk, a Vállalkozás tervezési mini tanfolyam a nevével ellentétben meglehetősen nagy horderejűre sikerült, és a keretében áttekintünk minden lényeges területet, amelyet a vállalkozásod megkezdése előtt át kell gondolnod és értékelned kell, ami aztán elvezet a saját tényleges üzleti terved összeállításához. Erről a tanfolyamról olvashatsz még ITT .

A mostani, szolgáltatási palettával és árképzéssel kapcsolatos tanfolyam viszont arra koncentrál elsősorban, hogy mik azok a szolgáltatások, amelyeket Te a vállalkozásod keretében feltehetően a legnagyobb magabiztossággal és sikerrel ajánlhatsz, és körüljárjuk azt is, hogy milyen áron és milyen formában / összetételben a legérdemesebb ezeket a leendő ügyfeleid figyelmébe ajánlanod.

Miről szól konkrétan ez a tanfolyam?

Úgy tűnhet, hogy ez egy nagyon könnyen „lerendezhető” téma, ugyanakkor ez nem igaz. A szolgáltatási palettád összeállításához ugyanis szükséged van megfelelő önismeretre és önértékelésre, és a meglévő tudásod és tapasztalatod áttekintésére a megfelelő szemlélettel. Így tehát elindulunk az általánosabb tudnivalóktól, majd eljutunk Hozzád, ezután pedig a veled kapcsolatos konkrét információk rendszerezéséhez több módszert is javasolunk, ami alapján remélhetőleg sikerül hatékonyan rendszerezned a fejedben kavargó gondolatokat.

Az árképzés szintén egy olyan témakör, ami sokaknak fejtörést okoz, és miután megvan, hogy mit szeretnél ajánlani, a következő komoly kérdés a mennyiért. Itt szintén igyekszünk a rendelkezésedre bocsátani minden általános információt, amelyekből ki tudsz indulni, aztán pedig segítünk abban, hogy hogyan tudod elhelyezni magadat az általános nagy skálán. Több feladatot is összeállítottunk, amelyek segítségével konkrét kalkulációkat is tudsz végezni, ezzel kizárva a félreértéseket, és hogy lényegi fontosságú dolgokról esetleg megfelejtkezz.

Megvan az árad / órabéred? Szuper, de a folyamat itt még nem ér véget, hiszen nemcsak egyfajta órabért lehet / kell feltüntetned, ennél lényegesen több lehetőség és módszer közül választhatsz. Ezeket is átgondoljuk Veled együtt, majd kiderül, hogy a Te választott szolgáltatásaidhoz mit a legérdemesebb hozzárendelni.

Mit érdemes még tudni?

A ránk jellemző módon igyeztünk egy logikusan felépített, kerek egészet alkotó anyagot összeállítani, amely eljuttatja a tanfolyam résztvevőit a bizonytalanságból vagy ötlettelenségből oda, hogy konkrét terveket tudhassanak a magukénak, amelyeknek csak el kell kezdeniük a megvalósítását.

Amit még fontos lehet megjegyezni, hogy ahogy minden tanfolyamunknál, úgy itt is csak és kizárólag a Virtuális Asszisztens szakmával és karrierrel összefüggő tudásra és információkra koncentráltunk, így tehát a tanfolyam nem tartalmaz semmilyen általánosságot, amely csak az anyag hosszát növelné, és az olvasó idejét rabolná. Csak olyasmit foglaltunk bele, ami hasznos az erre a pályára készülőknek, és amit a saját tapasztalatunk alapján is hasznosnak és működőképesnek mondhatunk.

Mennyibe kerül ez a tanfolyam?

Ennek a tanfolyamnak az ára 4.990 Ft, amely tartalmazza az áfát is.

Mit tartalmaz ez a tanfolyam?

A tanfolyam lényegében egy 40 oldalból álló ebook, amely tartalmazza az elméleti anyagot, valamint a kapcsolódó feladatokat is, amelyek segítenek az olvasottak feldolgozásában és a gyakorlatba történő átültetésében. Emellett a tanfolyam megvásárlói hozzáférést kapnak a kizárólag a VA Tréning tanfolyamok hallgatóinak fenntartott exlkuzív Facebook csoporthoz, ahol feltehetnek bármilyen, az anyaggal kapcsolatos kérdést nekünk és a többi hallgatónak, ami szintén segíti a tananyag feldolgozását. Mindenki a saját idejében veheti végig a fejezeteket, ugyanakkor nincsen magára hagyva, ha elakadna, vagy kérdése van.

 

Elhatároztad magad, és szeretnéd összeállítani a saját szolgáltatási palettádat, valamint kidolgozni az árakat, amelyek segítenek majd a sikeres értékesísésben? Akkor kattints IDE a továbbiakért! 🙂

 

Lépj be ebbe a fantasztikus VA közösségbe!

INGYENES cikkek, oktatóanyagok és sok hasznos tipp vár Rád!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

KrisztinaMár elérhető a második tanfolyamunk!

Related Posts

vállalkozni fogok

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 2. rész

Nemrégiben jelentkeztünk a cikkünk első felével amelyben elkezdtük átgondolni, hogy milyen konkrét lépésekkel tudod elkezdeni a saját Virtuális Asszisztens vállalkozásod felépítését. Mostani írásunk ennek a folytatása, amelyben szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány további dologra, amivel mindenképp fontos tisztában lenned! Az év elején megjelent cikkben segítettünk átgondolni, mivel is foglalkozz és kinek is dolgozz Virtuális Asszisztensként.

Virtuális Asszisztens interjú: Kovács Lilla

VA Tréning: Mióta dolgozol Virtuális Asszisztensként? Lilla: 2013-ban, Magyarországra költözésem után pár hónapig próbáltam munkát keresni.  Mivel bőségesen volt időm az állásinterjúk között,  így regisztráltam az akkori Elance és O-Desk platformokra. Ezek amolyan netes állásközvetítő oldalak voltak, és kezdetben én sem hittem, hogy sikerülhet ezt teljes munkaidős állássá tenni majd. Így kezdtem a VA pályafutásom

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok!

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 1. rész

Már jó ideje nem érzed magad jól a munkahelyeden és végre letisztult, hogy változtatnod kell. Úgy gondolod most vagy soha, mert végre egyértelműen érzed, hogy a mostani út számodra többé nem járható. Az év végi összegzés és az év eleji tervezgetés nagyon nagy lelkesedéssel töltött el de most, hogy már január vége felé járunk, ismét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.