KÖSZÖNTÜNK AZ ELSŐ MAGYAR NYELVŰ,

VIRTUÁLIS ASSZISZTENS SZAKMÁVAL ÉS ÉLETSTÍLUSSAL

FOGLALKOZÓ OLDALON!

 

 

Hallottál már a Virtuális Asszisztensekről?  Talán már az is vagy? Esetleg véletlenül találtál ránk, de felkeltette az érdeklődésedet ez a rejtélyes megnevezés? Akárhogyis van, olvass tovább, reméljük a következők felkeltik az érdeklődésedet, és sok hasznos tartalmat találsz majd nálunk!

 

EGY PÁR SZÓ RÓLUNK

Két tapasztalt Virtuális Asszisztens: Judit az Angliai Cambridge-ből, Krisztina pedig a napsütötte Toszkánából vállalkozott arra, hogy megosztja Veled a hosszú évek során összegyűjtött tapasztalatait. Ha szeretnél többet megtudni rólunk, akkor  itt minden fontos infót megtalálsz!

 

A CÉLUNK

Megmutatni, hogy Virtuális Asszisztensként olyan karriert tudsz építeni, amelyről a legtöbbünk álmodik. Szeretnél otthonról, kényelmes körülmények között dolgozni? Végre saját főnököd lennél, hogy ne függj másoktól? Szeretnéd végre Te beosztani az idődet, igazodva a családhoz, hobbihoz, egyszóval az élet fontos dolgaihoz? Nos, ez a szakma erre ad Neked lehetőséget!

 

AZ OLDALRÓL

Az oldalunk elsődleges célja az információ átadás, és hogy segítsünk Neked megtudni mindent, amit erről a fajta karrierről tudni érdemes. Ennek megfelelően igyekeztünk mindent úgy kialakítani, hogy a lehető leghamarabb megtaláld azt, amit keresel:

  • a Cikkek menüpont alatt találhatók a blog posztok, amelyek a Virtuális Asszisztens élet és szakma legkülönbözőbb aspektusairól szólnak
  • a Letölthető anyagoknál található minden hosszabb terjedelmű e-book és tanulmány, amelyet direkt a Te számodra állítottunk össze
  • a Hasznos linkek alatt összegyűjtöttünk minden olyan weboldalt, amely egy Virtuális Asszisztens számára hasznos lehet
  • a VA Tréning Tanfolyamok menüpont alatt találod a saját tanfolyamainkat, amelyek kimondottan azoknak készültek, akik el szeretnék indítani a saját VA vállalkozásukat, vagy akik már virtuális asszisztensként dolgoznak, de szeretnének tovább fejlődni. Minden tanfolyamunk online végezhető, a saját tempódban és a Te időbeosztásodhoz alkalmazkodva.

Mi van itt még? Nos, mi itt egy pozitív beállítottságú, összetartó közösséget építünk, ahol megtudhatsz mindent, amit szeretnél, és ahol új barátokra is szert tehetsz! Az egész két egymást segítő Virtuális Asszisztenssel kezdődött, és most itt a lehetőség, hogy Te is csatlakozz hozzánk! Hogy ne maradj le semmiről,íratkozz fel a hírleveleinkre , és lépj be a Facebook csoportunkba, ahol bátran felteheted a kérdéseidet, vagy megoszthatod a tapasztalataidat!

 

 

Sok sikert kívánunk Neked, és reméljük, hogy ha csak virtuálisan is, de minél hamarabb találkozhatunk!

KrisztinaItt kezdd