Érkezik a Vevőszerzés Mesterkurzus!

No comments

Izgalmas hírünk van!

 

Követőink, valamint a VA Tréning Facebook csoport tagjai már tudhatják, hogy a következő hetekben jelenik meg a harmadik tanfolyamunk, amely felrakja majd a koronát az előző kettő, főképpen alapozú jellegű kurzusunkra. Erről tudhattok most meg többet! 🙂

Úgy gondoljuk ez lesz az a rész, amely a sok megelőző munka után hozzásegíti majd a leendő Virtuális Asszisztenseket a konkrét anyagi sikerhez, illetve ami a már működő VA-k vállalkozásának új lendületet ad.

Az első tanfolyamunk, a Vállalkozás Tervezési Tanfolyam  segít azoknak, akik gondolkodnak az induláson, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá a munkához illetve hogyan foglalják rendszerbe a kavargó ötleteiket és gondolataikat.

Az ezután megjelent A szolgáltatási paletta felépítése és az Árképzés Technikái Tanfolyamban – ahogy a címből is sejthető – az ajánlani kívánt szolgáltatásokra és az árazásra fókuszáltunk rá még jobban, mivel ezek a vállalkozás sikerességének kulcselemei.

Ezek után, hogy az előző két tanfolyam szándékunk szerint segített megteremteni a megfelelő alapokat egy sikeres Virtuális Asszisztens vállalkozáshoz, sokat gondolkodtunk, hogy mi lehet a „hiányzó láncszem”. Ugyanakkor a válasz valahol egyértelmű: ha készen állsz, és megvan a minden fontos elemet tartalmazó terved, akkor már csak egy dolog szükséges: a sikeres értékesítés! Mert hát mit ér minden előkészület, ha ezt nem követi sikeres üzleti működés, azaz megfelelő mennyiségű ügyfél és rendszeres munka?

Így lett tehát a harmadik tanfolyamunk a Vevőszerzési Mesterkurzus, amelybe belefoglaltunk mindent, amit a vevőszerzéssel kapcsolatban most, 2018 végéhez közeledve a magyar Virtuális Asszisztensek számára hasznosnak gondolunk. Szó lesz itt a személyes- valamint az online vevőszerzés legfontosabb tudnivalóiról és stratégiáiról, valamint adunk egy sor izgalmas sablont is, amelyek segítenek az ügyfélszerzés praktikus lépéseinek profi megtételében.

Pontosan ismerve a három tanfolyam struktúráját valamint az ezekben leírtakat úgy érezzük, hogy a három modul egy olyan kerek egészet alkot, ami tartalmazza mindazt a tudást és tapasztalatot, amelyet a VA Tréning indulása óta szerettünk volna megosztani a leendő Virtuális Asszisztensekkel.

Mi nagyon elégedettek vagyunk a munkánk eredményével, és őszintén reméljük, hogy a tanfolyamot megvásárlók is pontosan így éreznek majd.

A Vevőszerzési Mesterkurzus tanfolyam  a következő hetekben válik majd elérhetővé, és természetesen a megfelelő linket megosztjuk majd a Facebook oldalunkon  valamint a Facebook csoportunkban is, illetve a feliratkozóinkat egy külön emailben is értesítjük majd.

 

Lépj be ebbe a fantasztikus VA közösségbe!

INGYENES cikkek, oktatóanyagok és sok hasznos tipp vár Rád!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

KrisztinaÉrkezik a Vevőszerzés Mesterkurzus!

Related Posts

vállalkozni fogok

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 2. rész

Nemrégiben jelentkeztünk a cikkünk első felével amelyben elkezdtük átgondolni, hogy milyen konkrét lépésekkel tudod elkezdeni a saját Virtuális Asszisztens vállalkozásod felépítését. Mostani írásunk ennek a folytatása, amelyben szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány további dologra, amivel mindenképp fontos tisztában lenned! Az év elején megjelent cikkben segítettünk átgondolni, mivel is foglalkozz és kinek is dolgozz Virtuális Asszisztensként.

Virtuális Asszisztens interjú: Kovács Lilla

VA Tréning: Mióta dolgozol Virtuális Asszisztensként? Lilla: 2013-ban, Magyarországra költözésem után pár hónapig próbáltam munkát keresni.  Mivel bőségesen volt időm az állásinterjúk között,  így regisztráltam az akkori Elance és O-Desk platformokra. Ezek amolyan netes állásközvetítő oldalak voltak, és kezdetben én sem hittem, hogy sikerülhet ezt teljes munkaidős állássá tenni majd. Így kezdtem a VA pályafutásom

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok!

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 1. rész

Már jó ideje nem érzed magad jól a munkahelyeden és végre letisztult, hogy változtatnod kell. Úgy gondolod most vagy soha, mert végre egyértelműen érzed, hogy a mostani út számodra többé nem járható. Az év végi összegzés és az év eleji tervezgetés nagyon nagy lelkesedéssel töltött el de most, hogy már január vége felé járunk, ismét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.