Elindult az első saját fejlesztésű tanfolyamunk!

No comments

Amint az már a címből is kiderül, eheti bejegyzésünk kissé rendhagyó lesz. Ezen a héten hétfőn indult el az első saját fejlesztésű tanfolyamunk, így ebből a cikkünkből most erről tudhattok meg többet!

 

Judit írása

Az első, saját készítésű tanfolyamunkra elég sokat kellett várni, hiszen a honlapunk – sok gondos előkészítés után – 2017. áprilisának végén indult el. Azóta minden héten új cikkel jelentkeztünk, amelyekből sokat tanulhattatok a virtuális asszisztens szakmáról és életmódról. Most pedig, 2018. január 22-től elérhető lett az első, saját készítésű tanfolyamunk, amely a Vállalkozás Tervezési Mini Tanfolyam nevet kapta.

Miért pont ez lett az első tanfolyam?

Nos, mióta hivatalosan is elindult a VA Tréning, és vele együtt a Facebook oldalunk és Facebook csoportunk , azóta folyamatosan kapcsolatban vagyunk Veletek a kommenteken és üzeneteken keresztül. Volt már két csoportos Skype hívásunk is azokkal, akik konkrét kérdéseiket szerették volna így személyesen feltenni nekünk, illetve jónéhányotokkal „négyszemközt” is beszéltünk a leendő virtuális asszisztens vállalkozásukról vagy a VA életstílusról Skype-on vagy Google Hangout-on keresztül. Folyamatosan figyeltük, hogy mik azok a visszatérő kérdések, amelyeket sokan feltesznek nekünk. Ezek egy részét bizonyos mélységig cikk formájában is kidolgoztuk ITT és ITT , és lényegében ezekre építettük az első tanfolyamunk anyagát is. A célunk az volt hogy így, a tanfolyam keretei között minden tudásunkat átadhassuk Nektek, ami a gyakran visszatérő témákkal és a virtuális asszisztens vállalkozás tervezésével és elkezdésével kapcsolatos.

Emellett azt is felmértük hogy a legtöbben, akik követtek minket a tájékozódási vagy vállalkozás tervezési fázisban vagytok, és gyakran nem igazán tudjátok, hogy hogyan is kellene akkor nekiállni a konkrét munkának, aminek eredményeképpen összeáll majd a saját üzleti modelletek és a konkrét tervetek.

Így tehát, a fentiek esszenciájaként összeállt a terv, hogy hogyan lehetne mindezt egy logikusan felépített, jól összerakott tanfolyammá gyúrni, ami az alapoktól (ki az a virtuális asszisztens, mit csinál, mihez értek én, hogyan lesz ebből vállalkozás stb.) eljuttatja a tanfolyamon résztvevőket odáig, hogy az összes külső és belső körülmény szisztematikus átgondolása után elkészítsék a saját üzleti modellüket és konkrét, vállalkozással kapcsolatos terveiket.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Igyekeztünk úgy összeállítani a tanfolyamot jelentő csomagot, hogy ezáltal teljes körű támogatást nyújtsunk. A tananyag gerince egy 64 oldalból álló ebook, ami csak hasznos információ és tudás, felesleges képek és illusztrációk nélkül. Ugyanakkor van benne sok konkrét feladat, ami az olvasottak feldolgozását szolgálja, és segít az elméletet átvinni a gyakorlatba.

Az anyagban csak és kizárólag a virtuális asszisztens karrierről és szakmáról van szó, illetve hogy hogyan tudod elindítani a saját vállalkozásodat.

Megválaszolásra kerülnek többek között a következő kérdések:

 • Ki az a virtuális asszisztens, és mivel foglalkozik
 • Mire kell felkészülnöd lelkileg, ha sikeres vállalkozó szeretnél lenni?
 • Milyen általános tudással rendelkezel jelenleg az online vállalkozással kapcsolatban?
 • Milyen szolgáltatásokat ajánlhatsz, mint virtuális asszisztens?
 • Mik az erősségeid, amelyekre építhetsz?
 • Mik a fő területek, amelyeket át kell gondolnod a vállalkozásod konkrét megtervezése előtt?
 • Milyen vállalkozási formát érdemes választanod virtuális asszisztensként?
 • Milyen összefüggésben lehet a vállalkozás a különböző élethelyzetekkel (ha kismama vagy, vagy ha a nem túl távoli jövőben gyermeket szeretnél stb.) adó, illeték és egyéb szempontokból?
 • Milyen költségekre kell számítanod, ha saját vállalkozást szeretnél indítani?
 • Milyen gyakorlati lépéseket kell megtenned a vállalkozás elindításához?
 • Megvannak-e a szükséges tárgyi és anyagi eszközeid a vállalkozásod beindításához?
 • Profitábilis lesz-e az elképzelt üzleti modelled?

Az ebook mellett a tanfolyam árában benne van az is, hogy hozzáférést kapsz az exkluzív, csak a tanfolyamaink hallgatóinak fenntartott Facebook csoportba, ahol velünk (és a többi résztvevővel is) megbeszélheted az esetlegesen felmerülő kérdéseidet. Így folyamatosan támogatunk, és annak ellenére, hogy az anyag feldolgozását önállóan végzed, nem leszel egyedül!

Lehet-e az ajánlat még ennél is jobb? Örömmel jelentjük, hogy igen! 🙂 A fent vázoltak mellett a tanfolyamon résztvevők ajándékba kapnak egy ingyenes, 30 perces Skype vagy Google Hangout konzultációt velem, vagy Krisztinával (Te döntheted el, hogy melyikünkkel szeretnél beszélni). Ennek keretében örömmel átbeszéljük Veled az üzleti modelledet, üzleti tervedet, vagy bármilyen egyéb kérdésedet, amely a virtuális asszisztens vállakozással vagy életmóddal kapcsolatos.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A tanfolyam ára 9.990 Ft (ami tartalmazza az áfát). Ebben az árban tehát benne van a 64 oldalas ebook rengeteg hasznos információval és feladatokkal, hozzáférés az exkluzív, csak hallgatóink számára elérhető Facebook csoportunkhoz és egy 30 perces Skype vagy Google Hangout konzultáció Judittal vagy Krisztinával, ahol csak a Te kérdéseidre és leendő vállalkozásodra koncentrálunk!

Mit kap az, aki elvégzi a tanfolyamot / van-e vizsga a tanfolyam végén?

Nos, kezdjük akkor a vizsga résszel! 🙂 Igen, van vizsga a tanfolyam végén, jobban mondva egy beküldendő feladat. Amennyiben ezt a feladatot megfelelően megoldod és visszaküldöd nekünk, akkor tudjuk Neked elküldeni a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet. Ugyanakkor biztosíthatunk, hogy a vizsgafeladat nem bármilyen haszontalan időpocsékolás, hanem valami olyasmi, amit úgyis mindenképp megcsinálsz, ha megfelelően feldolgoztad a tanfolyam anyagát. Ez mindössze arra szolgál, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy tényleg foglalkoztál a leírtakkal, és átgondoltál mindent megfelelően ahhoz, hogy továbbléphess. Ha belegondolsz, ez a lépés Téged is szolgál, hiszen így nem adunk bárkinek és akárkinek oklevelet csak azért, mert kifizette a tanfolyam árát, hanem az oklevél így valóban a tudás és a munka szimbóluma lesz, ami által valódi értéket kap.

Lesznek-e még további tanfolyamaink?

Igen! 🙂 Mielőtt belevágtunk ennek a konkrét tanfolyamnak az összeállításába, felvázoltunk egy tanfolyam struktúrát. Ezen belül a Vállalkozás Tervezési Mini Tanfolyam az első lépcső, ami elsősorban azoknak szól, akik most fontolgatják a saját vállalkozás indítását. A későbbi modulok pedig már amolyan „haladó” szintet képviselnek majd, amelyek hasznosak lesznek azoknak, akik a mostani első tanfolyamot elvégzik, illetve azoknak is, akik már egyébként is valamilyen szinten virtuális asszisztensként vagy digitális nomádként dolgoznak.

 

Ha a leírtak felkeltették az érdeklődésedet, és szeretnél többet megtudni a Vállalkozás Tervezési Mini Tanfolyamról (vagy netán bele is vágnál a tanulásba, és a saját sikeres virtuális asszisztens vállalkozásod felépítésébe 🙂 ), akkor kattints ide!

 

Lépj be ebbe a fantasztikus VA közösségbe!

INGYENES cikkek, oktatóanyagok és sok hasznos tipp vár Rád!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

KrisztinaElindult az első saját fejlesztésű tanfolyamunk!

Related Posts

vállalkozni fogok

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 2. rész

Nemrégiben jelentkeztünk a cikkünk első felével amelyben elkezdtük átgondolni, hogy milyen konkrét lépésekkel tudod elkezdeni a saját Virtuális Asszisztens vállalkozásod felépítését. Mostani írásunk ennek a folytatása, amelyben szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány további dologra, amivel mindenképp fontos tisztában lenned! Az év elején megjelent cikkben segítettünk átgondolni, mivel is foglalkozz és kinek is dolgozz Virtuális Asszisztensként.

Virtuális Asszisztens interjú: Kovács Lilla

VA Tréning: Mióta dolgozol Virtuális Asszisztensként? Lilla: 2013-ban, Magyarországra költözésem után pár hónapig próbáltam munkát keresni.  Mivel bőségesen volt időm az állásinterjúk között,  így regisztráltam az akkori Elance és O-Desk platformokra. Ezek amolyan netes állásközvetítő oldalak voltak, és kezdetben én sem hittem, hogy sikerülhet ezt teljes munkaidős állássá tenni majd. Így kezdtem a VA pályafutásom

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok!

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 1. rész

Már jó ideje nem érzed magad jól a munkahelyeden és végre letisztult, hogy változtatnod kell. Úgy gondolod most vagy soha, mert végre egyértelműen érzed, hogy a mostani út számodra többé nem járható. Az év végi összegzés és az év eleji tervezgetés nagyon nagy lelkesedéssel töltött el de most, hogy már január vége felé járunk, ismét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.