Egy levél Tőled, Neked

No comments

Judit írása

Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha túlléphetnénk az idő korlátain? Ha tudhatnánk, mit hoz a jövő, és tanácsot és bíztatást kaphatnánk jövőbeni önmagunktól? Akkor most engedjük szabadjára a képzeletünket, és olvasd a sorokat, amelyek évekkel ezután íródtak, Tőled, Neked…

Tudom, hogy tele vagy kérdésekkel. Érzed már régóta, hogy a dolgok nem arra haladnak, amerre Te szeretnéd. Igen, igazad van. Ha a belső hangod azt súgja újra és újra, hogy változtatnod kell, akkor hallgatnod kell rá.

Meg szeretnéd tenni az első lépést?

Csak bíztatni tudlak, hogy tedd meg! Ismerlek Téged, és tudom, hogy már ezerszer átgondoltál minden lehetőséget. Az, hogy most azt fontolgatod, hogy a saját lábadra állsz, nem új gondolat, tűnődsz rajta már régóta. Én ismerlek Téged a legjobban, így tudom jól azt is, hogy ha valaki, akkor Te képes leszel rá. Már eddig is annyit dolgoztál és tanultál, annyi erőt és energiát fektettél abba, hogy mindig több és több legyél. Igyekeztél megfelelni mindenkinek, de látod, hogy egy idő után nincs már hova továbbfejlődni… a megszokott úton már nem… Valami több kell, valami más…

Szeretnéd tudni, hogy pontosan mi lesz a vége?

Ezt sajnos nem árulhatom el, Te is tudod, hogy nem lenne igazságos. Azt viszont elmondhatom, hogy minden megvan benned, ami a sikerhez kell. Rendelkezel minden képességel, a kitartással, az akarattal, hogy semmi ne állhasson az utadba. Kételkedsz benne? Nem Te vagy az egyetlen. Mindenki kételkedik magában, időről időre, de Te is tudod, hogy a nagy dolog nem az, ha valaki nem fél, hanem az, ha le tudja győzni a félelmét. Mit tanácsolok Neked? Azt, hogy próbáld meg, vesd bele magad, és add meg a lehetőségét annak, hogy jobb legyen!

Szeretnéd tudni, hogy nehéz lesz-e…

Talán ezt elárulhatom: igen, nehéz lesz. Nehéz, amikor csak tervezel, és dolgozol, és nem tudhatod, erőfeszítéseidet siker koronázza-e majd… De folytatni fogod, és legyőzöd a kétségeidet. Nehéz lesz, amikor végre beérkezik az első megrendelés, és tele leszel félelemmel, hogy vajon meg lesznek-e elégedve a munkáddal, elég jó vagy-e… De megteszed a következő lépést, és rendben lesz minden.

Fogsz-e hibázni?

Fogsz, méghozzá nem is egyszer. Mardosni fog a bűntudat, szégyellni fogod magad, és talán szinte meg is bánod az egészet, hogy erre az útra léptél. Aztán alszol rá egyet, másnap is felkel majd a nap, és folytatni fogod, mostmár jobban, és tapasztaltabban, mint azelőtt.
Aztán érzed, hogy egyre magabiztosabb vagy, és érkeznek a pozitív visszajelzések, amelyekből tudhatod, hogy tényleg segítesz, a munkád értékes, és helyed van a világban a saját magad jogán. Ez az érzés pedig olyan lesz, amit nem lehet összehasonlítani semmi mással. Tudni fogod, hogy megérte, és hogy erősebb vagy annál, mint valaha is gondoltad volna. Egyre tisztábban látod majd, hogy hol rajzolódnak ki az újabb és újabb lehetőségek, és hogy merre haladj tovább. A mababiztosságod és a saját magadba vetett hited olyan dimenzióban mozog majd, amit addig el sem tudtál képzelni.

Hosszú út lesz?

Igen. Lesznek nehézségek? Természetesen. De közben úgy ismerheted meg magad, minden gyengeségeddel és erősségeddel együtt, ahogy másképp nem tudnád, és ha legyőzöl minden akadályt, akkor a végeredmény akkora erőt ad majd, ami az életed minden területét áthatja.

Mit tanácsolok? Rugaszkodj el, és soha, de soha de soha ne add fel, és valósítsd meg az álmaidat!

 

Ha pedig meghoztad a nagy döntést, és nekivágsz, akkor van Neked egy jó hírünk! Januárban indul az első tanfolyamunk, melynek célja, hogy segítsen az üzleti tervezésben, és a leendő Virtuális Asszisztens vállalkozásod tervének kidolgozásában!

 

Lépj be ebbe a fantasztikus VA közösségbe!

INGYENES cikkek, oktatóanyagok és sok hasznos tipp vár Rád!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

KrisztinaEgy levél Tőled, Neked

Related Posts

vállalkozni fogok

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 2. rész

Nemrégiben jelentkeztünk a cikkünk első felével amelyben elkezdtük átgondolni, hogy milyen konkrét lépésekkel tudod elkezdeni a saját Virtuális Asszisztens vállalkozásod felépítését. Mostani írásunk ennek a folytatása, amelyben szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány további dologra, amivel mindenképp fontos tisztában lenned! Az év elején megjelent cikkben segítettünk átgondolni, mivel is foglalkozz és kinek is dolgozz Virtuális Asszisztensként.

Virtuális Asszisztens interjú: Kovács Lilla

VA Tréning: Mióta dolgozol Virtuális Asszisztensként? Lilla: 2013-ban, Magyarországra költözésem után pár hónapig próbáltam munkát keresni.  Mivel bőségesen volt időm az állásinterjúk között,  így regisztráltam az akkori Elance és O-Desk platformokra. Ezek amolyan netes állásközvetítő oldalak voltak, és kezdetben én sem hittem, hogy sikerülhet ezt teljes munkaidős állássá tenni majd. Így kezdtem a VA pályafutásom

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok!

Eldöntöttem végre, vállalkozni fogok! De hogy induljak el? – 1. rész

Már jó ideje nem érzed magad jól a munkahelyeden és végre letisztult, hogy változtatnod kell. Úgy gondolod most vagy soha, mert végre egyértelműen érzed, hogy a mostani út számodra többé nem járható. Az év végi összegzés és az év eleji tervezgetés nagyon nagy lelkesedéssel töltött el de most, hogy már január vége felé járunk, ismét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.